Moottoripyörän huolto ja varaosat Espoossa

Meiltä saat kiitellyn huollon, joka arvostaa pyörääsi

Ammattilaisen tekemä, säännöllinen moottoripyörän huolto pitää pärrän terveenä ja antaa sille merkittävästi lisää turvallisia ajokilometrejä. Meidän huoltopalvelumme Espoossa, liki Helsinkiä, on niittänyt iloksemme kiitosta sekä asiakkailta että alan lehdiltä, toivottavasti jatkossa myös sinultakin!

Huoltopalveluihimme sisältyvät määräaikaishuollot, kausihuollot, renkaanvaihdot, kolarikorjaukset sekä kaikki korkeaa ammattitaitoa vaativat korjaustoimeenpiteet. Edustamme merkkejä Honda, Kawasaki, Suzuki ja Yamaha. Katso huoltohinnastomme.

Tarvitsetko sijaispyörän huollon ajaksi?
Meillä tämä on mahdollista. Muista huoltoa varatessa kysyä sijaispyörän mahdollisuutta. Palvelun hinta on 35€ / päivä sis.100km.
Huoltolaskun ylittäessä 400€ on palvelu ilmainen. Pyörä palautetaan samassa kunnossa kuin lähtiessä ja tankki täynnä.

Varaa aika huoltoon soittamalla numeroon (09) 505 3015 klo 10.00–18.00 välisenä aikana, laittamalla sähköpostia osoitteeseen huolto@franknyman.com TAI oheisella Huollon ajanvaraus -lomakkeella.

Katso sijaintimme  Varaa aika

 

Varaosat ja tarvikkeet

Liikkeemme varaosatiskiltä saat myös alkuperäisvaraosat kaikkiin edustamiimme pyörämerkkeihin. Lisäksi voit tilata tarvikkeita Duellilta ja Powerfactoryltä 1–2 päivän toimitusajalla.

Valikoimastamme mm.

  • Renkaat: Michelin, Metzler, Pirelli
  • Akut: Yuasa, BS-Battery
  • Pakoputket: Yoshimura, Acrapovic, Leo-Vince
  • Öljyt ja voitelu: Motul, Repsol
  • Givin laukkuja

Ja paljon muuta! Tiedustele varaosia numerosta (09) 505 3015 tai sähköpostitse huolto@franknyman.com. Ota ihmeessä yhteyttä, jos moottoripyörän huolto tai varaosat herättävät pientäkin kysyttävää. 

Ota yhteyttä

 

Huollon ajanvaraus


Moottoripyöriä ja kiiteltyä palvelua jo yli 50 vuotta 

Ota yhteyttä