Yamaha-moottoripyörät Espoosta

Yamaha on synonyymi innovaatiolle, suorituskyvylle ja intohimolle – jo vuodesta 1955! 

Koe ajamisen vapaus huippulaadukkaalla Yamaha-moottoripyörällä: Espoon liikeestämme löydät sen oikean jokaiseen ajotyyliin. Tutustu mallistoon alla, ja katso myös heti varastosta löytyvät Yamaha-pyörämme

Tie kutsuu – valitse omasi. 

Supersport

Sinulle, joka haluat ottaa ajamisesta kaiken irti: Supersport-mallisto tarjoaa suorituskykyä ilman kompromisseja sekä kisaradoilla että katuajossa.

Mallistoon »

Hyper Naked

Raakaa voimaa ja Japanin neonvalojen inspiroimaa tyyliä huokuvat Hyper Naked -katupyörät tarjoavat minimalistista tyylikkyyttä, ketteryyttä ja kunnon vääntöä.

Mallistoon »

Sport Heritage

Sport Heritage -mallisto on moderni kunnianosoitus moottoripyöräilyn historialle: ajokokemus, joka viehättää sekä klassisten pyörien ystäviä että teknologian arvostajia!

Mallistoon »

Sport Touring

Erinomaista ajomukavuutta, edistykselliset teknologiset ominaisuudet ja tilava matkatavarakapasiteetti: suunta kohti kaukana siintävää horisonttia!

Mallistoon »

Adventure

Vaikka maailman ääriin ja takaisin: Adventure-mallisto on rakennettu kestämään, varustettu huipputeknologialla ja suunniteltu maksimoimaan mukavuus vaativissakin maastoissa.

Mallistoon »

Skootterit

Varmaa laatua ja taattua tyyliä arvostavalle: Yamahan skootterista saat luotettavan kulkupelin jokapäiväiseen liikkumiseen.

Mallistoon »

Moottoripyöriä ja kiiteltyä palvelua jo yli 50 vuotta 

Ota yhteyttä