Moottoripyörän vuokraus Espoosta

Vaikka viikon road trip tai pienempi viikonloppuretki Suomessa kätevästi vuokrapyörällämme

Jos moottoripyörän osto ei ole sinulle mahdollista, myös moottoripyörän vuokraus onnistuu liikkeestämme Espoosta. Voit vuokrata pyörän viikonlopuksi tai viikoksi, ja suunnitella vaikka mukavan kotimaan maakuntamatkan tai useamman päivän kesäretken sinne, minne mielitkään. Huom! Pyörän saa vuokrata vain Suomen rajojen sisällä ajettavaksi. 

Katso ohesta vuokrahinnat sekä vuokraukseen liittyviä muita tietoja, tarkemmat vuokraehdot löydät täältä. Kerromme mielellämme tarkemmin vuokrauksesta ja pyöristämme, joten kysy rohkeasti vain lisää! Voit myös tulla tietysti käymään, meille on hyvät yhteydet, esim. Helsingistä vain noin 10 min ajomatka.

Kysymykset ja vuokravaraukset osoitteeseen ben.nyman@franknyman.com TAI puh. 09 505 3015.

Hinnasto

Vuokrahintaan sisältyy:

  • Moottoripyörä
  • Ajovarusteet (kypärä, takki ja hanskat). Huom! Koronavirusepidemian vuoksi emme toistaiseksi lainaa ajovarusteita. Käytäthän omia varusteita.
  • Kaskovakuutus (omasvastuu 1000 €)

Muuta:

  • Vuokraus ja palautus tapahtuu liikkeemme aukioloaikoina (ma–pe 10–18 ja la 10–14).
  • Pyörät luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä. Vajaasta tankista veloitamme 20 €.
  • Peruutuksen voi tehdä 2 viikkoa ennen vuokran alkamista ilman kuluja. Tämä jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitamme puolet vuokrahinnasta. Peruutus on tehtävä vähintään 2 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua osoitteeseen ben.nyman@franknyman.com.

Katso sijaintimme »

Moottoripyöriä ja kiiteltyä palvelua jo yli 50 vuotta 

Ota yhteyttä